Găluște De Porc Prăjite
Găluște de porc prăjit ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 66 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 36 și costă 16 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de arpagic, ghimbir, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Găluște De Porc Prăjite În Tigaie, Găluște de porc curry verde thailandez în sos de nucă de cocos cu șalotă prăjită crocantă, și Găluște Prăjite În Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ușor 1 ou într-un castron mare.
Adăugați carnea de porc, slănina, varza, arpagicul, ghimbirul, uleiul de susan, 1/2 linguriță de sare, zahărul, usturoiul, sosul de soia și amidonul de porumb; se amestecă cu mâinile până se combină.
Bateți ușor oul rămas într-un bol mic cu 1 lingură de apă. Setați 1 înveliș de găluște pe o suprafață curată (păstrați restul acoperit cu un prosop de hârtie umed, astfel încât să nu se usuce). Scoateți 1 linguriță de amestec de porc pe centrul ambalajului. Îndepărtați un deget în amestecul de ouă și periați de-a lungul marginilor ambalajului. Îndoiți ambalajul în jumătate și apăsați marginile împreună pentru a sigila, apoi transferați pe o foaie de copt. Acoperiți cu un prosop de hârtie umed în timp ce formați găluștele rămase.
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând în 3 loturi, adăugați găluștele și aranjați într-un singur strat; gătiți până când fundul începe să se rumenească, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați 2/3 cană de apă, acoperiți și gătiți 3 minute. Descoperiți și gătiți până când lichidul se evaporă și fundul este crocant și maro auriu, încă aproximativ 2 minute. Slăbiți găluștele din tigaie cu o spatulă și transferați-le pe o farfurie de servire.
Adăugați încă 2 linguri de ulei în tigaie între loturi.
Combinați 3 linguri sos ponzu, 1 linguriță sos de soia, 1/2 linguriță ulei de susan și 1 scallion tocat într-un bol mic.