Găluștele cu fructe la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. O porție conține 470 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sirop de arțar, făină, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Găluște De Mazăre La Cuptor, Găluște Din Făină De Porumb La Cuptor, și Găluște De Mere Coapte.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți un vas de copt de 7x11 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, sarea și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr Brun
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se taie în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Se toarnă lapte și se amestecă pentru a forma un aluat. Întoarceți-vă pe o suprafață bine făinată și rulați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Lapte
Rola
5
Tăiați în pătrate de 6-6 inch.
6
Așezați un măr întreg în centrul fiecărui pătrat. Umpleți miezul cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Măr
7
Stropiți cu sirop de arțar. Trageți în sus colțurile aluatului și prindeți marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar
Aluat
8
Așezați găluștele în tigaia pregătită și presărați scorțișoară și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Nucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Combinați siropul de arțar rămas cu suficientă apă pentru a turna peste găluște la o adâncime de 1 inch în vas. Scufundați afinele rămase și cojile de mere cu coaja de portocală uscată în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Sirop De Arțar
Coaja De Portocala
Măr
Apă
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit 45 de minute, ungând după cum este necesar, până când sunt crocante și rumenite.