Găluște de păpădie chineză este un lactate gratuit rețetă cu 100 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 61 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ambalaje wonton, sare kosher, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Găluște Chinezești, Găluște De Ouă Chinezești, și Găluște Chinezești Și Potstickers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă carne de porc, verdeață de păpădie, varză napa, bok choy, 4 cepe verzi tocate, 1 lingură de ghimbir, 3 căței de usturoi, lăstari de bambus, 3 linguri de sos de soia, piper alb, sare, 1 linguriță de zahăr și 4 lingurițe de ulei de susan. Se răcește la frigider 6 până la 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păpădie Verde
Muguri De Bambus
Ceapa Verde
Varză Napa
Piper Alb
Ulei De Susan
Sos De Soia
Bok Choy
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
Ghimbir
Zahăr
Carne De Porc
Sare
2
Bateți albușul cu apa într-un castron mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați 1 lingură de amestec de porc într-un ambalaj wonton, lucrând unul câte unul. Acoperiți ambalajele suplimentare cu un prosop umed pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
4
Ungeți marginile ambalajului cu amestecul de albuș de ou. Îndoiți ambalajul și sigilați marginile cu o furculiță umezită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
5
Pulverizați o tigaie mare cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Încălziți 2 linguri pentru ulei vegetal la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, așezați găluștele în tigaie, cu cusătura în sus. Gatiti pana cand galustele se rumenesc usor, 30 de secunde pana la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se toarnă 1/2 cană de apă în tigaie și se acoperă. Aburiți ușor găluștele până când uleiul și apa încep să sfârâie, 7 până la 8 minute. Odată ce apa este gătită, răsturnați găluștele și continuați să gătiți până când fundul începe să se rumenească, 3 până la 5 minute. Repetați în loturi cu găluștele rămase, uleiul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se servește cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
1
Combinați uleiul de chili, sosul hoisin, 1/2 cană de sos de soia, 4 lingurițe de ulei de susan, 1 linguriță de zahăr, oțet balsamic, 1 linguriță de ghimbir, 2 linguri de ceapă verde și 2 căței de usturoi într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Sos Hoisin
Ceapa Verde
Ulei De Susan
Ulei De Chili
Sos De Soia
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite