Găluște Austriece De Caise: Marillenknodel
Găluște de caise austriece: Marillenknodel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 435 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, cuburi de zahăr, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Găluște brânză de vaci umplute cu caise (marillenkn xvdel), Găluște De Caise, și Găluște De Caise.
Instrucțiuni
Așezați brânza în niște cheesecloth sau mai multe straturi de prosoape de hârtie și lăsați-o să se scurgă timp de 5 până la 10 minute, apăsând ușor, pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Cu un mixer, bateți brânza până se omogenizează.
Adăugați oul și continuați să bateți până când este încorporat.
Presărați zahărul și sarea, apoi adăugați treptat făina; continuați să amestecați până când începe să se formeze un aluat.
Adăugați untul topit și amestecați doar până când aluatul se ține împreună când este bătut cu mâinile, va arăta destul de umed. Înfășurați aluatul în plastic și refrigerați câteva ore sau până peste noapte, aluatul se va rigidiza pe măsură ce se răcește.
Folosind un cuțit, faceți o fantă pe cusătura caisei și scoateți cu grijă groapa, păstrând fructele în tact. Lipiți un cub de zahăr în caisul în care se afla groapa și strângeți caisul înapoi pentru a-l închide strâns. Cubul de zahăr se topește în caisă atunci când îl gătiți.
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Făinați ușor un știft și o suprafață de lucru.
Rotiți aluatul într-un cerc subțire și tăiați 12 cercuri cu un tăietor de inel de 4 inci.
Așezați o caisă în centrul aluatului și aduceți cu atenție marginile împreună pentru a închide complet fructele și a forma o găluște; asigurați-vă că nu există lacrimi sau găuri în aluat. Lucrând în loturi, coborâți ușor găluștele în apa fierbinte; nu ar trebui să se atingă sau să fie aglomerate. Gatiti aproximativ 10-15 minute; găluștele se vor scufunda în fundul vasului și apoi se vor ridica la suprafață. Îndepărtați cu grijă găluștele din apă cu o strecurătoare.
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți untul la foc mediu.
Adăugați firimiturile de pâine, zahărul și scorțișoara, gătiți și amestecați câteva minute până când firimiturile de pâine sunt prăjite și aurii.
Așezați firimiturile de pâine pe o tigaie sau o farfurie și rulați găluștele de caise în firimiturile rumenite pentru a acoperi uniform.
Într-un castron mic, amestecați smântâna, zahărul brun și sucul de lămâie împreună.
Serviți găluștele de caise cu sosul de smântână dulce-acru pe lateral și o praf de zahăr de cofetari, dacă doriți.