Găină de vânat umplută cu orez sălbatic și ciuperci

Găină joc umplute cu orez sălbatic și ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 721 calorii, 48G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, condimente de pasăre, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 40 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Găină de vânat umplută cu orez sălbatic și ciuperci, {Ridicol de delicios} găină de vânat cu șofran; pansament de orez sălbatic cu cireșe și fistic, și Orez sălbatic prăjit cu ciuperci-Barbara Tropp - 50 de femei schimbătoare de jocuri în mâncare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul, un vârf de sare și apa la fiert într-o cratiță cu capac. Reduceți focul, acoperiți cu un capac și fierbeți orezul sălbatic până când boabele se deschid, 45 până la 50 de minute. Umpleți apa dacă este necesar. Pufați orezul cu o furculiță și lăsați să stea timp de 5 până la 10 minute pentru a absorbi apa.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți un vas de copt suficient de mare pentru a ține găina de vânat.
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie și gătiți și amestecați ciupercile la foc mediu până când sunt parțial fierte și încep să-și dea sucul, 5 până la 8 minute. Amestecați ciupercile și untul în orezul fiert.
Presărați găina de vânat, în interior și în exterior, cu condimente de pasăre, rozmarin și sare și piper. Umpleți ușor găina Cornish cu amestecul de orez sălbatic și legați picioarele împreună cu sfoară de gătit pentru a ține umplutura. Feliați 2 linguri de unt în bucăți mici și punctați-le în jurul păsării.
Coaceți pasărea în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, 40 până la 50 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 165 de grade F (74 de grade C).
Scoateți găina de vânat din cuptor, acoperiți cu o foaie dublă de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă timp de 10 minute înainte de a tăia.