Găină Cornish cu glazură de Chutney
Cornish găină cu chutney glazura este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 626 calorii, 49G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 2. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți găină cornish, muștar dijon, chutney de mango și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare includ Găini Cornish Prăjite Cu Chutney De Rubarbă, Găini De Joc Cornish Cu Glazură De Piersici, și Găină De Joc Cornish Prăjită Cu Glazură De Muștar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Îndepărtați și aruncați pielea și măruntaiele de la găină. Clătiți bine găina cu apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie. Împărțiți găina în jumătate pe lungime, folosind un cuțit electric.
Așezați jumătățile de găină, tăiați părțile în jos, pe un suport într-o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Combinați chutney și muștar; periați o treime din amestecul de chutney peste jumătățile de găină.
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 50 până la 55 de minute sau până când se termină jumătățile de găină, bătând de două ori cu amestecul de chutney rămas.
Notă: reduceți aportul de grăsimi saturate și colesterol îndepărtând pielea de la găinile de pui, curcan și Cornish, fie înainte, fie după gătit.