Găinile Cornish Din Africa De Nord

Găinile Cornish Din Africa De Nord
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile Cornish din Africa de Nord. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80g de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1103 calorii. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână usturoi, usturoi, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Chiftele Din Africa De Nord, Pui Din Africa De Nord, și Amestec De Condimente Din Africa De Nord.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit sau un satâr, împărțiți fiecare găină pe spate și deschideți-o plat, ca o carte. Aranjați găinile, cu pielea în sus, pe două tigăi mari de prăjire. Strângeți lămâile și portocalele peste găini, apoi așezați bucățile de lămâie și portocale stoarse sub găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CleaverCleaver
CuțitCuțit
2
Pe o suprafață de lucru, presărați usturoiul cu sare. Folosind un cuțit mare, tocați-le și ungeți-le împreună pentru a forma o pastă. Răzuiți pasta de usturoi într-un castron mic și amestecați ardeiul, chimenul, ghimbirul și cayenne opțional. Amestecați treptat uleiul pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ChimenChimen
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
3
Întindeți pasta pe pielea găinilor și lăsați-le să stea la temperatura camerei, acoperite, timp de 1 oră înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
4
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Prăjiți găinile, ungând adesea cu picăturile, până când sucurile se îngălbenesc când carnea este străpunsă cu o furculiță, 50 până la 60 de minute.
6
Serviți imediat, aruncând fructele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
7
articol var
8
Type_27_data = {};
9
articol
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca painted Wolf The Den Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Lupul Pictat Den Pinotage
Lupul Pictat Den Pinotage
Un vin intens plin de fructe, cu arome de fructe de padure rosii si negre de vara, condimente savuroase si arome de lemn prajit. Vinul are taninuri fine și strălucitoare. Are un finisaj lung și proaspăt.Pinotage este cel mai bun vin roșu posibil din lume pentru a se împerechea cu mâncăruri mexicane, cum ar fi Fajitas și Mole. De asemenea, este minunat cu Cabrillo. Vinului îi plac semințele de chimen și aromele de chili ancho fumuriu. Este, de asemenea, foarte bun alte specialități regionale americane aromate, cum ar fi cu carne de porc tras Carolina și fum Texas B. B. Q. coaste de vită.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate52
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista