Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile Cornish din Africa de Nord. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 80g de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1103 calorii. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână usturoi, usturoi, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Chiftele Din Africa De Nord, Pui Din Africa De Nord, și Amestec De Condimente Din Africa De Nord.
Instrucțiuni
1
Folosind un cuțit ascuțit sau un satâr, împărțiți fiecare găină pe spate și deschideți-o plat, ca o carte. Aranjați găinile, cu pielea în sus, pe două tigăi mari de prăjire. Strângeți lămâile și portocalele peste găini, apoi așezați bucățile de lămâie și portocale stoarse sub găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cleaver
Cuțit
2
Pe o suprafață de lucru, presărați usturoiul cu sare. Folosind un cuțit mare, tocați-le și ungeți-le împreună pentru a forma o pastă. Răzuiți pasta de usturoi într-un castron mic și amestecați ardeiul, chimenul, ghimbirul și cayenne opțional. Amestecați treptat uleiul pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi
Piper Cayenne Măcinat
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Usturoi
Ghimbir
Chimen
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Bol
3
Întindeți pasta pe pielea găinilor și lăsați-le să stea la temperatura camerei, acoperite, timp de 1 oră înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
4
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Prăjiți găinile, ungând adesea cu picăturile, până când sucurile se îngălbenesc când carnea este străpunsă cu o furculiță, 50 până la 60 de minute.
Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca painted Wolf The Den Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.