Găini joc cu Pesto freca și cartofi prăjiți

Nevoie de un curs principal fără gluten? Găini joc cu Pesto freca și cartofi prăjiți ar putea fi o reteta minunat pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 761 calorii, 58G de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.01 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de cartofi, parmezan, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Găini joc cu Pesto freca și cartofi prăjiți, Găini De Vânat Cornish Prăjite Cu Pesto De Semințe De Dovleac, și Găini De Vânat Prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați primele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini. Clătiți găinile cu apă rece; se usuca. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați pesto sub pielea slăbită. Apăsați ușor pielea pentru a se asigura. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; trageți sub găini.
Așezați găinile pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Combinați cartofii, 1 lingură de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper, aruncând bine pentru a acoperi. Aranjați cartofii în jurul găinilor; coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când termometrul înregistrează 180 și cartofii sunt fragede.
Scoateți găinile și cartofii din tigaie și acoperiți ușor cu folie.
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.
Tăiați găinile în jumătate și acoperiți-le ușor cu folie.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Turnați picăturile de tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Seal sac, și cu atenție croitor off 1 colțul de jos.
Scurgeți picăturile în tigaie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Așezați tigaia la foc mediu-mare. Se amestecă bulionul, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Combinați 1 lingură de apă și amidon de porumb, amestecând bine cu un bici.
Adăugați la tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 3 minute).
Serviți sosul cu găini și cartofi.
Garnisiți cu crengute de busuioc, dacă doriți.