Găini din Cornish cu ierburi cu sos de afine-portocale

Herb Cornish Hens cu sos de afine-portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1048 calorii, 78g de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 8 și costă $3.39 pe portie. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de frunze de cimbru, ghimbir, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Găini din Cornish cu ierburi cu sos de afine-portocale, Găini de vânat Cornish cu slănină și sos de afine, și Găini de vânat Cornish prăjite cu sos de afine-port.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pe raft în tigaie de prăjire superficială, așezați găinile, pieptul în sus.
Se presară în interior și în exterior cu sare, cimbru uscat și piper. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei interioare și să nu atingă osul.
Coaceți neacoperit 1 oră până la 1 oră 15 minute până când sucul de găini este limpede când cele mai groase bucăți sunt tăiate până la os (cel puțin 74°).
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți sosul de afine la foc mic, amestecând continuu, până se topește. Se amestecă secțiunile de marmeladă, ghimbir și clementină. Gatiti 1 minut.
Pentru a servi, tăiați fiecare găină în jumătate de-a lungul coloanei vertebrale și a sternului de la coadă la gât, folosind foarfece de bucătărie.
Serviți găinile cu sos cald.
Se ornează cu crenguțe de cimbru.