Găini de vânat prăjite cu legume rădăcinoase caramelizate și sos de coacăze uscate

Găini de vânat prăjite cu legume rădăcinoase caramelizate și sos de coacăze uscate
Găinile de vânat prăjite cu legume rădăcinoase caramelizate și sos de coacăze uscate sunt un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1238 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați coacăze, găini de vânat din cornish, rutabagas și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coacăzele uscate, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Pâine Cu Sodă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Rețete similare sunt Găini de vânat prăjite cu legume rădăcinoase caramelizate și sos de coacăze uscate, Găini de vânat la grătar cu Basmati, coacăz uscat și salată de migdale, și Găini de vânat Cornish glazurate cu rodie cu umplutură de pâine cu nuci de pin și coacăze.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu ulei într-o oală foarte mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se adauga ceapa; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați rutabagas și următoarele 4 ingrediente; saut până când legumele sunt caramelizate și fragede, amestecând des, aproximativ 30 de minute. Se amestecă în castane, usturoi, cimbru și; saut 5 minute. Condimentează generos cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți la foc mediu, amestecând frecvent, până când este încălzit înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
CastaneCastane
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1
Se amestecă 1/4 cană de cimbru, șalotă, ulei, coajă de portocală, usturoi și fructe de ienupăr zdrobite într-un castron mic pentru marinată. Frecați marinada peste găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați găinile într-o tigaie mare; acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se toarnă 1 1/2 cană bulion în tigaie cu găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Presărați găinile cu sare și piper. Acoperiți bine tigaia cu folie. Prăjiți până când găinile sunt fierte și sucurile curg limpede când coapsele sunt străpunse cu furculița, aproximativ 1 oră 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți din cuptor. Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se toarnă sucurile de tigaie de la găini într-o cratiță mică; adăugați coacăze uscate și restul de 1 lingură de cimbru. Se fierbe până când lichidul este redus la 1 cană, aproximativ 5 minute (sosul va fi subțire). Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Coacăze UscateCoacăze Uscate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Între timp, găinile se fierb până se rumenesc ușor, urmărind îndeaproape pentru a evita arderea, aproximativ 4 minute.
9
Așezați 1 jumătate de găină pe fiecare farfurie. Împărțiți legumele caramelizate între farfurii. Puneți sosul peste găini și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista