Găini de vânat prăjite cu legume rădăcinoase caramelizate și sos de coacăze uscate

Găini de vânat prăjite cu legume rădăcinoase caramelizate și sos de coacăze uscate
Găinile de vânat prăjite cu legume rădăcinoase caramelizate și sos de coacăze uscate sunt un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1238 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați coacăze, găini de vânat din cornish, rutabagas și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coacăzele uscate, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Pâine Cu Sodă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Rețete similare sunt Găini de vânat prăjite cu legume rădăcinoase caramelizate și sos de coacăze uscate, Găini de vânat la grătar cu Basmati, coacăz uscat și salată de migdale, și Găini de vânat Cornish glazurate cu rodie cu umplutură de pâine cu nuci de pin și coacăze.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu ulei într-o oală foarte mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se adauga ceapa; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați rutabagas și următoarele 4 ingrediente; saut până când legumele sunt caramelizate și fragede, amestecând des, aproximativ 30 de minute. Se amestecă în castane, usturoi, cimbru și; saut 5 minute. Condimentează generos cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți la foc mediu, amestecând frecvent, până când este încălzit înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
CastaneCastane
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1
Se amestecă 1/4 cană de cimbru, șalotă, ulei, coajă de portocală, usturoi și fructe de ienupăr zdrobite într-un castron mic pentru marinată. Frecați marinada peste găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați găinile într-o tigaie mare; acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Se toarnă 1 1/2 cană bulion în tigaie cu găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Presărați găinile cu sare și piper. Acoperiți bine tigaia cu folie. Prăjiți până când găinile sunt fierte și sucurile curg limpede când coapsele sunt străpunse cu furculița, aproximativ 1 oră 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți din cuptor. Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se toarnă sucurile de tigaie de la găini într-o cratiță mică; adăugați coacăze uscate și restul de 1 lingură de cimbru. Se fierbe până când lichidul este redus la 1 cană, aproximativ 5 minute (sosul va fi subțire). Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Coacăze UscateCoacăze Uscate
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Între timp, găinile se fierb până se rumenesc ușor, urmărind îndeaproape pentru a evita arderea, aproximativ 4 minute.
9
Așezați 1 jumătate de găină pe fiecare farfurie. Împărțiți legumele caramelizate între farfurii. Puneți sosul peste găini și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista