Găini de vânat prăjite cu legume rădăcinoase caramelizate și sos de coacăze uscate
Găinile de vânat prăjite cu legume rădăcinoase caramelizate și sos de coacăze uscate sunt un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1238 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați coacăze, găini de vânat din cornish, rutabagas și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coacăzele uscate, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Pâine Cu Sodă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Rețete similare sunt Găini de vânat prăjite cu legume rădăcinoase caramelizate și sos de coacăze uscate, Găini de vânat la grătar cu Basmati, coacăz uscat și salată de migdale, și Găini de vânat Cornish glazurate cu rodie cu umplutură de pâine cu nuci de pin și coacăze.
Instrucțiuni
1
Topiți untul cu ulei într-o oală foarte mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se adauga ceapa; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați rutabagas și următoarele 4 ingrediente; saut până când legumele sunt caramelizate și fragede, amestecând des, aproximativ 30 de minute. Se amestecă în castane, usturoi, cimbru și; saut 5 minute. Condimentează generos cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți la foc mediu, amestecând frecvent, până când este încălzit înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Castane
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1
Se amestecă 1/4 cană de cimbru, șalotă, ulei, coajă de portocală, usturoi și fructe de ienupăr zdrobite într-un castron mic pentru marinată. Frecați marinada peste găini.
Așezați găinile într-o tigaie mare; acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se toarnă 1 1/2 cană bulion în tigaie cu găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Presărați găinile cu sare și piper. Acoperiți bine tigaia cu folie. Prăjiți până când găinile sunt fierte și sucurile curg limpede când coapsele sunt străpunse cu furculița, aproximativ 1 oră 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
6
Scoateți din cuptor. Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se toarnă sucurile de tigaie de la găini într-o cratiță mică; adăugați coacăze uscate și restul de 1 lingură de cimbru. Se fierbe până când lichidul este redus la 1 cană, aproximativ 5 minute (sosul va fi subțire). Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Coacăze Uscate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
8
Între timp, găinile se fierb până se rumenesc ușor, urmărind îndeaproape pentru a evita arderea, aproximativ 4 minute.
9
Așezați 1 jumătate de găină pe fiecare farfurie. Împărțiți legumele caramelizate între farfurii. Puneți sosul peste găini și serviți.