Găini de vânat la grătar cu Basmati, coacăz uscat și salată de migdale

Găini de vânat la grătar cu Basmati, coacăz uscat și salată de migdale
Găini de vânat la grătar cu Basmati, coacăz uscat și salată de migdale este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 1144 calorii, 69G de proteine, și 74G de grăsime. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, rucola, găini de vânat din cornish și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul basmati, puteți urma acest fel principal cu Budincă de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Găini de vânat prăjite cu legume rădăcinoase caramelizate și sos de coacăze uscate, Găini de vânat Cornish glazurate cu rodie cu umplutură de pâine cu nuci de pin și coacăze, și Găini De Vânat La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 3 linguri de ulei, 2 lingurițe de praf de chili și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic până se formează pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Răspândiți pasta peste toate găinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Se lasa la marinat 30 de minute la temperatura camerei.
4
Pregătiți grătarul (foc mediu). Găinile la grătar până sunt fierte, întorcându-se ocazional, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Se transferă în platou și se răcește. (Se poate face cu 6 ore înainte; acoperiți și refrigerați.)
6
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați orez și amestecați 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
8
Adăugați bulion și coacăze; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți până când lichidul este absorbit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
BulionBulion
9
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 5 minute.
10
Așezați rucola într-un castron mare. Se acoperă cu orez fierbinte; aruncați pentru a ofili rucola. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Bateți restul de 4 linguri de ulei, 1/2 linguriță de praf de chili și oțet într-un castron mic; se toarnă peste orez, se adaugă migdale și se aruncă. (Se poate face cu 3 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
MigdaleMigdale
OțetOțet
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
12
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
13
Serviți găinile de vânat cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VânatCarne De Vânat
OrezOrez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Revista