Găini De Vânat Cu Miere

Găini De Vânat Cu Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile de vânat cu miere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 827 calorii. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de coajă de portocală, ulei de arahide, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Găini De Vânat Cu Miere, Găini De Vânat Cornish Cu Marinată De Miere De Var, și Găini de vânat Rock Cornish cu glazură de lavandă-miere.

Instrucțiuni

1
Clătiți găinile, tăiați excesul de grăsime și uscați-le; așezați în castron. Puneți usturoiul și ghimbirul în robotul de bucătărie și procesați până aproape neted. Într-un alt castron, combinați sosul de soia, mierea, uleiul, sucul de portocale și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
MiereMiere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Adăugați usturoiul și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
3
Se toarnă amestecul peste găinile de vânat, acoperind bine. Se dă la frigider peste noapte, transformând marinada de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VânatCarne De Vânat
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați găinile de vânat într-o tigaie de prăjire superficială; se toarnă marinada deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Coaceți timp de 1 oră, ungând la fiecare 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți găinile în platoul de servire.
8
Se toarnă sucurile de gătit într-o cratiță mică și grea și se fierbe timp de 4 minute sau până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se toarnă peste găini chiar înainte de servire.
10
Se servește cu tăiței de susan sau pilaf de orez. Aceste găini pot fi, de asemenea, la grătar; amintiți-vă doar să ungeți des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Semințe De SusanSemințe De Susan
OrezOrez
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista