Găini de vânat Cornish la grătar cu glazură de caise-Chipotle

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Găinile de vânat Cornish la grătar cu glazură de caise-Chipotle ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare kosher, glazură de caise-chipotle, boabe de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma caisul, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Caise ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Găini Cornish la grătar cu glazură de caise-muștar, Găini De Vânat Cornish Cu Glazură De Piersici, și Găini de vânat Cornish cu sos de caise.
Instrucțiuni
Clătiți găinile de vânat cu apă rece, uscați-le cu prosoape de hârtie și lăsați-le deoparte.
Combinați cidrul, sarea și boabele de piper într-un castron mare sau într-o pungă de congelare cu fermoar.
Adăugați găini de vânat și marinați la frigider cel puțin 4 ore.
Scoateți găinile din marinată.
Se pune pe grătarul preîncălzit la foc mediu-mic. Grătiți 30 până la 35 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 16
În ultimele 10 minute de grătar, reduceți căldura la minim; periați găinile cu jumătate din glazura de caise-Chipotle.
Periați cu glazura rămasă înainte de servire.
Notă: găinile pot fi coapte la cuptor la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 165.