Găini De Joc Sub Cărămizi
Găinile de joc sub cărămizi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 78g de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1046 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, fulgi de piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Găini De Vânat La Grătar, Găini De Vânat La Grătar, și Găini De Vânat Din Caraibe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți pachetele de măruntaie (dacă există) din cavitățile corpului găinilor de vânat și puneți-le deoparte pentru o altă utilizare.
Îndepărtați și aruncați grăsimea chiar în interiorul cavităților corpului și gâtului. Clătiți găinile de vânat, în interior și în exterior, sub apă curentă rece și apoi scurgeți și ștergeți uscat, în interior și în exterior, cu prosoape de hârtie.
Puneți o găină pe piept. Folosind foarfece de pasăre și începând de la capătul gâtului, tăiați coloana vertebrală, făcând o tăietură longitudinală pe ambele părți.
Scoateți și aruncați coloana vertebrală sau salvați-o pentru stoc. Îndoiți găina de joc deschisă ca o carte, cu pielea în jos. Folosiți un cuțit pentru a tăia de-a lungul fiecărei părți a sternului. Treceți ferm degetele mari de-a lungul ambelor părți ale sternului și ale cartilajului alb, apoi trageți-le afară.
Tăiați vârfurile aripilor și tăiați orice piele liberă. Trageți în jos pe picioare pentru a le așeza plat. Repetați cu găinile de joc rămase.
Așezați găinile într-un vas mare de copt nereactiv, presărați ambele părți cu boabele de piper negru crăpate și fulgii de ardei roșu iute și condimentați cu sare.
Presărați usturoiul și salvia pe ambele părți ale găinilor de vânat.
Se toarnă sucul de lămâie peste găini, urmat de uleiul de măsline, întorcând găinile pentru a acoperi ambele părți.
Lăsați găinile să se marineze la frigider, acoperite, timp de 1 până la 2 ore.
Configurați grătarul pentru grătar direct și preîncălziți la mediu. Când este gata de gătit, periați și ungeți grătarul. Aranjați găinile de vânat spatchcocked cu pielea în jos pe grătar.
Așezați o cărămidă deasupra fiecărei găini, astfel încât să acopere cât mai mult din pasăre. Grătiți găinile de vânat până când pielea devine maro aurie, 8 până la 10 minute.
Scoateți cărămizile și întoarceți cu grijă găinile folosind clești și o spatulă. Acoperiți din nou cu cărămizile și continuați grătarul până când a doua parte devine maro auriu închis și găinile sunt fierte, încă 8 până la 10 minute. Puteți obține unele flare-up-uri ca topirea grăsime lovește focul. Dacă se întâmplă acest lucru, mutați găinile într-o altă secțiune a grătarului. Puteți îmblânzi orice flare-up-uri cu adevărat grave cu un squirt de la un pistol de apă (1 sau 2 squirts pentru a controla flăcările sunt în regulă, dar nu exagerați sau veți stinge focul). Găinile se fac atunci când un termometru de carne citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei (dar care nu atinge osul) înregistrează 77°.
Transferați găinile într-un platou și garnisiți cu pene de salvie și lămâie.