Găini De Joc Sub Cărămizi

Găini De Joc Sub Cărămizi
Găinile de joc sub cărămizi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 78g de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1046 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, fulgi de piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Găini De Vânat La Grătar, Găini De Vânat La Grătar, și Găini De Vânat Din Caraibe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți pachetele de măruntaie (dacă există) din cavitățile corpului găinilor de vânat și puneți-le deoparte pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VânatCarne De Vânat
2
Îndepărtați și aruncați grăsimea chiar în interiorul cavităților corpului și gâtului. Clătiți găinile de vânat, în interior și în exterior, sub apă curentă rece și apoi scurgeți și ștergeți uscat, în interior și în exterior, cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Puneți o găină pe piept. Folosind foarfece de pasăre și începând de la capătul gâtului, tăiați coloana vertebrală, făcând o tăietură longitudinală pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
2
Scoateți și aruncați coloana vertebrală sau salvați-o pentru stoc. Îndoiți găina de joc deschisă ca o carte, cu pielea în jos. Folosiți un cuțit pentru a tăia de-a lungul fiecărei părți a sternului. Treceți ferm degetele mari de-a lungul ambelor părți ale sternului și ale cartilajului alb, apoi trageți-le afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Tăiați vârfurile aripilor și tăiați orice piele liberă. Trageți în jos pe picioare pentru a le așeza plat. Repetați cu găinile de joc rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VânatCarne De Vânat
4
Așezați găinile într-un vas mare de copt nereactiv, presărați ambele părți cu boabele de piper negru crăpate și fulgii de ardei roșu iute și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Presărați usturoiul și salvia pe ambele părți ale găinilor de vânat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Carne De VânatCarne De Vânat
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
6
Se toarnă sucul de lămâie peste găini, urmat de uleiul de măsline, întorcând găinile pentru a acoperi ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
7
Lăsați găinile să se marineze la frigider, acoperite, timp de 1 până la 2 ore.
8
Configurați grătarul pentru grătar direct și preîncălziți la mediu. Când este gata de gătit, periați și ungeți grătarul. Aranjați găinile de vânat spatchcocked cu pielea în jos pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VânatCarne De Vânat
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Așezați o cărămidă deasupra fiecărei găini, astfel încât să acopere cât mai mult din pasăre. Grătiți găinile de vânat până când pielea devine maro aurie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Scoateți cărămizile și întoarceți cu grijă găinile folosind clești și o spatulă. Acoperiți din nou cu cărămizile și continuați grătarul până când a doua parte devine maro auriu închis și găinile sunt fierte, încă 8 până la 10 minute. Puteți obține unele flare-up-uri ca topirea grăsime lovește focul. Dacă se întâmplă acest lucru, mutați găinile într-o altă secțiune a grătarului. Puteți îmblânzi orice flare-up-uri cu adevărat grave cu un squirt de la un pistol de apă (1 sau 2 squirts pentru a controla flăcările sunt în regulă, dar nu exagerați sau veți stinge focul). Găinile se fac atunci când un termometru de carne citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei (dar care nu atinge osul) înregistrează 77°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
11
Transferați găinile într-un platou și garnisiți cu pene de salvie și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista