Găini Cornish Umplute Cu Cuscus
Găinile Cornish umplute cu cuscus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 791 calorii, 53G de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați migdale tăiate, caise, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Găini Cornish Curry Cu Couscous De Coriandru De Nucă De Cocos, Cina de duminică: găini Cornish cu unt cu cuscus de migdale, și Găini Cornish Umplute.
Instrucțiuni
Prăjiți nucile la cuptor până se rumenesc, 5 până la 10 minute.
Scoate. Ridicați căldura la 42
Într-o cratiță mică, aduceți bulionul, caisele și 1/4 linguriță de sare la foc mic la foc moderat.
Se ia de pe foc și se amestecă cuscusul. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
Adăugați migdalele, 1/2 lingură de unt, 1 1/2 lingurițe de miere, scorțișoară și 1/8 linguriță fiecare sare și piper.
Umpleți cavitățile găinilor cu amestecul de cuscus. Răsuciți aripile găinilor în spatele lor și, dacă doriți, legați picioarele împreună.
Puneți găinile, cu pieptul în sus, într-o tigaie mică. Înveliți găinile cu ulei; se presară cu 1/8 linguriță fiecare sare și piper. Punctați cu restul de 1 lingură de unt.
Prăjiți găinile timp de 25 de minute. Ungeți-le cu sucurile de tigaie și stropiți cu restul de 1 linguriță de miere. Continuați să prăjiți până când ați terminat, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Când găinile sunt gata, transferați-le pe o farfurie și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de aproximativ 5 minute. Lingurați grăsimea din tigaia de prăjire și adăugați apa în sucuri. Gatiti la foc moderat, razuind fundul tigaiei pentru a disloca orice bucati maronii, pana se reduce la 1/4 cana, aproximativ 3 minute.
Adăugați câte un vârf de sare și piper.
Tăiați găinile în jumătate și serviți cu umplutura și sucurile de tigaie.
Recomandare de vin: acest fel de mâncare exotic necesită un vin la fel de exotic, precum un delicios smillon Australian, un alb nu prea uscat, cu note de mandarină și migdale.