Găini Cornish glazurate cu umplutură sălbatică de orez și caise
Găinile Cornish glazurate cu umplutură sălbatică de orez și caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1016 calorii, 67g de proteine, și 52G de grăsime. Pentru $ 4.86 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, suc de portocale, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Găini Cornish glazurate cu umplutură de orez Pecan, Găini Cornish Glazurate Cu Umplutură De Rodie-Orez, și Găini de vânat Cornish glazurate cu rodie cu orez sălbatic-castan St pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti umplutura, aduceți 3 căni de bulion la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați orez sălbatic; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 50 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Topiți margarina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ceapa, țelina și feniculul tocat; saut 10 minute sau până se înmoaie. Se amestecă orezul, caisele tocate și următoarele 4 ingrediente (caisele tocate prin piper).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
țelină
Fenicul
Piper
Ceapă
Orez
7
Se ia de pe foc.
8
Pentru a pregăti găinile glazurate, îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâturile de la găini. Clătiți găinile cu apă rece și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
9
Îndepărtați pielea și tăiați excesul de grăsime. Împărțiți găinile pe jumătate pe lungime. Lingură 4 (1 cană) movile de umplutură de orez sălbatic într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Orez Sălbatic
Umplutură
Movile Bar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
10
Așezați jumătățile de găină, cu părțile cărnoase în sus, deasupra movilelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile Bar
11
Combinați 1/4 cană de suc de portocale și conserve de caise într-un castron mic. Lingură 1 1/2 linguri amestec de suc de portocale peste fiecare jumătate de găină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
Suc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când sucurile se limpezesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Pentru a pregăti sosul, așezați o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Adăugați eșalotă; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
15
Adăugați 3/4 cană suc de portocale, 1/2 cană bulion și suc de lămâie; aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Bulion
16
Combinați Madeira și amidonul de porumb; se adaugă în tigaie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și gătiți 2 minute sau până se îngroașă, amestecând continuu.