Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați-o pe G Bucormteau Basque. Această rețetă servește 8. O porție conține 509 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de extract de migdale, ou, conserve de cireșe negre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Gâteau Bască, Gateau Basque, și Cremă De Vișine Și Produse De Patiserie Fără Gluten Și Lactate G 0teau Bască pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, pulsați zahărul cu untul, coaja de lămâie și sarea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați oul și gălbenușul de ou și pulsați pentru a amesteca. Într-un castron mic, bateți făina cu praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ingredientele uscate la procesor și pulsați până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 2 bucăți, 1 doar puțin mai mare decât cealaltă. Bateți aluatul în discuri, înfășurați-l în plastic și dați-l la frigider până când este ferm, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Într-o cratiță medie, încălziți laptele cu semințele de vanilie și fasolea până la abur. Într-un castron mediu, bateți zahărul cu gălbenușurile până devin palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați făina și bateți până se omogenizează. Adăugați treptat 1/2 cană de lapte fierbinte, amestecând energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se toarnă amestecul înapoi în cratiță și se gătește la foc moderat, amestecând constant, până la fierbere și gros, aproximativ 4 minute. Strecurați crema de patiserie într-un bol printr-o sită fină; aruncați fasolea de vanilie. Se amestecă romul și extractul de migdale. Acoperiți și refrigerați până când este răcit și ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Cremă De Patiserie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Ungeți un inel de flan de 9 pe 1 inch și așezați-l pe o foaie de biscuiți căptușită cu hârtie pergament. Lucrând între 2 bucăți de folie de plastic, întindeți discul mai mare de aluat într-o rundă de 11 inci. Ușurați aluatul în inelul de flan, apăsându-l în colțuri și lăsând o ușoară surplombare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Rulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Întindeți conservele uniform pe fundul cojii de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Adăugați crema de patiserie în păpuși, apoi întindeți-o cu grijă peste conserve. Lucrând între încă 2 bucăți de folie de plastic, întindeți al doilea disc de aluat într-o rundă de 10 inci și așezați-l peste crema de patiserie. Ciupiți marginile crustelor superioare și inferioare împreună și rotiți consola pe crusta superioară. Folosind un cuțit, faceți semne de tăiere superficiale de-a lungul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Folosind dinții unei furculițe, marcați profund crusta superioară într-un model încrucișat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
12
Periați cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
13
Coaceți în centrul cuptorului timp de 55 de minute, sau până când blatul se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Transferați foaia de copt într-o grătar și lăsați tarta să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
15
Pentru a se desface, așezați o a doua foaie de prăjituri peste tartă și inversați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
16
Scoateți inelul și răsturnați cu grijă tarta pe o farfurie de tort.