Gâscă prăjită cu umplutură de mere

Gâscă prăjită cu umplutură de mere
Gâscă prăjită cu umplutură de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 2039 calorii, 83g de proteine, și 163g de grăsime. Pentru $6.69 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 3 fani. Dacă aveți la îndemână gâscă, unt, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gâscă prăjită cu umplutură de mere, Gâscă prăjită cu umplutură de mere-stafide, și Gâscă prăjită cu umplutură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.aruncați măruntaiele și gâtul sau rezervați pentru o altă utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Îndepărtați excesul de grăsime din gâscă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
3
Pe raft în tigaie de prăjire superficială, așezați pieptul de gâscă cu fața în sus. Fixați pielea gâtului pe spatele gâștei cu frigărui. Îndoiți aripile peste spatele gâștei, astfel încât vârfurile să se atingă. Pătrundeți pielea peste tot cu furculița, astfel încât grăsimea să se poată scurge. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei interioare și să nu atingă osul. (Nu adăugați apă și nu acoperiți gâsca.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Prăjiți descoperit 3 ore până la 3 ore și 30 de minute (dacă este necesar, așezați cort de folie liber peste gâscă în ultima oră pentru a preveni rumenirea excesivă), îndepărtând ocazional excesul de grăsime din tigaie. Între timp, pulverizați caserola de 2 litri cu spray de gătit. În cratița de 3 litri, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti telina si ceapa in unt, amestecand ocazional, pana se inmoaie; se ia de pe foc. Se amestecă n ingredientele rămase, cu excepția sosului. Lingură în caserolă. Acoperiți și refrigerați până la timpul de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Gâscă întreagăGâscă întreagă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți umplutura acoperită alături de gâscă pentru ultimele 35 până la 45 de minute de prăjire, îndepărtând folia în ultimele 10 minute de coacere, până când centrul este fierbinte și marginile încep să se rumenească. Gâsca se face atunci când termometrul citește cel puțin 74° și picioarele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite. Rezervați picături dacă faceți sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Gâscă întreagăGâscă întreagă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Lăsați să stea 15 până la 20 de minute pentru cea mai ușoară sculptură.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate53
Revista