Gâscă prăjită cu umplutură de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 2039 calorii, 83g de proteine, și 163g de grăsime. Pentru $6.69 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 3 fani. Dacă aveți la îndemână gâscă, unt, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gâscă prăjită cu umplutură de mere, Gâscă prăjită cu umplutură de mere-stafide, și Gâscă prăjită cu umplutură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.aruncați măruntaiele și gâtul sau rezervați pentru o altă utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Îndepărtați excesul de grăsime din gâscă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagă
3
Pe raft în tigaie de prăjire superficială, așezați pieptul de gâscă cu fața în sus. Fixați pielea gâtului pe spatele gâștei cu frigărui. Îndoiți aripile peste spatele gâștei, astfel încât vârfurile să se atingă. Pătrundeți pielea peste tot cu furculița, astfel încât grăsimea să se poată scurge. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei interioare și să nu atingă osul. (Nu adăugați apă și nu acoperiți gâsca.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fasole Cannelloni, Scursa
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Prăjiți descoperit 3 ore până la 3 ore și 30 de minute (dacă este necesar, așezați cort de folie liber peste gâscă în ultima oră pentru a preveni rumenirea excesivă), îndepărtând ocazional excesul de grăsime din tigaie. Între timp, pulverizați caserola de 2 litri cu spray de gătit. În cratița de 3 litri, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti telina si ceapa in unt, amestecand ocazional, pana se inmoaie; se ia de pe foc. Se amestecă n ingredientele rămase, cu excepția sosului. Lingură în caserolă. Acoperiți și refrigerați până la timpul de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Gâscă întreagă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți umplutura acoperită alături de gâscă pentru ultimele 35 până la 45 de minute de prăjire, îndepărtând folia în ultimele 10 minute de coacere, până când centrul este fierbinte și marginile încep să se rumenească. Gâsca se face atunci când termometrul citește cel puțin 74° și picioarele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite. Rezervați picături dacă faceți sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Gâscă întreagă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Lăsați să stea 15 până la 20 de minute pentru cea mai ușoară sculptură.