Gâsca de Crăciun a lui Shirley Balboa

Nevoie de o garnitură fără lactate și vegetariană? Gâsca de Crăciun a lui Shirley Balboa ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 28 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de pui, făină, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de SippitySup. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Shirley Data nuci Pinwheels-Crăciun, Friptură De Gâscă De Crăciun, și Gâsca Crăciunului trecut.
Instrucțiuni
Înțepați cu grijă pielea de gâscă pe toate părțile cu o frigăruie, având grijă să evitați străpungerea cărnii. Umpleți o oală suficient de mare pentru a ține gâsca 2/3 plină cu apă și aduceți la fierbere. Scufundați gâtul păsării cu fața în jos timp de 1 minut, până când pe gâscă apar umflături de gâscă. Întoarceți coada de gâscă în jos și repetați procesul.
Scoateți gâsca din oală și scurgeți-o.
Așezați pieptul în sus pe un raft într-o tigaie mare de prăjire. Se pune la frigider, neacoperit, pentru a usca pielea timp de 24 până la 48 de ore.Când este gata de prăjit.
Scoateți gâsca din frigider. În timp ce este încă rece, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia un model de hash încrucișat în pielea sânului, având grijă să evitați tăierea cărnii.
Lăsați gâsca să ajungă la temperatura camerei înainte de a continua.Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Presărați gâsca în interior și în exterior cu sare și piper.
Așezați salvia și ficatul de gâscă în cavitate. Sigilați cavitățile cu sfoară de bucătărie și așezați pieptul de gâscă cu fața în sus pe un suport într-o tigaie.Prajiti pasarea 1.9 ore in cuptorul preincalzit; nu deschideti usa cuptorului in acest timp. După acest timp, puteți unge ori de câte ori credeți de cuviință. Utilizați basterul pentru a îndepărta o parte din grăsime dacă în timpul gătitului se acumulează mai mult de aproximativ cm. Continuați prăjirea 1 oră (2 ore în total) sau până când temperatura internă atunci când este testată cu un termometru pentru carne a atins 180 de grade F. creșteți temperatura cuptorului la 400 de grade F.
Scoateți gâsca din cuptor și transferați-o într-o tigaie mai mare. Reveniți la cuptor timp de 15 minute pentru a crocanta și rumeni pasărea. Scoateți gâsca și transferați-o într-un platou. Folosiți o cană de cafea sau un castron mic pentru a ridica oarecum capătul cozii. Acest lucru sporește aroma, permițând sucurilor să curgă în jos prin carnea de sân.
Lăsați gâsca să se odihnească în această poziție acoperită slab cu folie timp de cel puțin 30 minutes.To faceți sos, turnați oricare dintre sucurile de tigaie. Plasându-le într-un separator de grăsime până când puteți turna grăsimea.
Așezați lichidul rămas înapoi în tigaia originală setată peste 2 arzătoare.
Se amestecă în 2/3 cană de sherry uscat și 2 linguri de făină. Răzuiește tigaia cu o lingură de lemn.
Combinați aceste picături cu bulion de măruntaie de casă sau stoc de pui cumpărat din magazin pentru a face un sos pentru gâscă și umplutură.