Gâsca de Crăciun a lui Shirley Balboa

Gâsca de Crăciun a lui Shirley Balboa
Nevoie de o garnitură fără lactate și vegetariană? Gâsca de Crăciun a lui Shirley Balboa ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 28 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de pui, făină, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de SippitySup. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Shirley Data nuci Pinwheels-Crăciun, Friptură De Gâscă De Crăciun, și Gâsca Crăciunului trecut.

Instrucțiuni

1
Înțepați cu grijă pielea de gâscă pe toate părțile cu o frigăruie, având grijă să evitați străpungerea cărnii. Umpleți o oală suficient de mare pentru a ține gâsca 2/3 plină cu apă și aduceți la fierbere. Scufundați gâtul păsării cu fața în jos timp de 1 minut, până când pe gâscă apar umflături de gâscă. Întoarceți coada de gâscă în jos și repetați procesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți gâsca din oală și scurgeți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Așezați pieptul în sus pe un raft într-o tigaie mare de prăjire. Se pune la frigider, neacoperit, pentru a usca pielea timp de 24 până la 48 de ore.Când este gata de prăjit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Scoateți gâsca din frigider. În timp ce este încă rece, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia un model de hash încrucișat în pielea sânului, având grijă să evitați tăierea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Lăsați gâsca să ajungă la temperatura camerei înainte de a continua.Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Presărați gâsca în interior și în exterior cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Gâscă întreagăGâscă întreagă
7
Așezați salvia și ficatul de gâscă în cavitate. Sigilați cavitățile cu sfoară de bucătărie și așezați pieptul de gâscă cu fața în sus pe un suport într-o tigaie.Prajiti pasarea 1.9 ore in cuptorul preincalzit; nu deschideti usa cuptorului in acest timp. După acest timp, puteți unge ori de câte ori credeți de cuviință. Utilizați basterul pentru a îndepărta o parte din grăsime dacă în timpul gătitului se acumulează mai mult de aproximativ cm. Continuați prăjirea 1 oră (2 ore în total) sau până când temperatura internă atunci când este testată cu un termometru pentru carne a atins 180 de grade F. creșteți temperatura cuptorului la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De GâscăFicat De Gâscă
Gâscă întreagăGâscă întreagă
CarneCarne
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BasterBaster
CuptorCuptor
8
Scoateți gâsca din cuptor și transferați-o într-o tigaie mai mare. Reveniți la cuptor timp de 15 minute pentru a crocanta și rumeni pasărea. Scoateți gâsca și transferați-o într-un platou. Folosiți o cană de cafea sau un castron mic pentru a ridica oarecum capătul cozii. Acest lucru sporește aroma, permițând sucurilor să curgă în jos prin carnea de sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Gâscă întreagăGâscă întreagă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Lăsați gâsca să se odihnească în această poziție acoperită slab cu folie timp de cel puțin 30 minutes.To faceți sos, turnați oricare dintre sucurile de tigaie. Plasându-le într-un separator de grăsime până când puteți turna grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
10
Așezați lichidul rămas înapoi în tigaia originală setată peste 2 arzătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
11
Se amestecă în 2/3 cană de sherry uscat și 2 linguri de făină. Răzuiește tigaia cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sherry UscatSherry Uscat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
12
Combinați aceste picături cu bulion de măruntaie de casă sau stoc de pui cumpărat din magazin pentru a face un sos pentru gâscă și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
UmpluturăUmplutură
Gâscă întreagăGâscă întreagă
SosSos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista