Gyoza vegetariană cu sos picant de scufundare
Gyoza vegetariană cu sos picant de scufundare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 132 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă verde, ghimbir, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Gyozan sau oală autocolant sos de scufundare, Scallop Și Gyoza De Porumb Cu Sos De Scufundare Sambal, și Gyoza vegetariană (potstickers) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 4 ingrediente; deoparte.
Pentru a pregăti învelișul, lingurați ușor făina în căni de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și apa într-un bol. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată; frământați 5 minute. Acoperiți aluatul; lăsați să se odihnească 30 de minute.
Pentru a pregăti umplutura, încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; gatiti 3 minute sau pana se evapora umezeala, amestecand frecvent.
Adăugați varză; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă 2 linguri de ceapă verde și următoarele 6 Ingrediente (2 linguri de ceapă verde prin usturoi); se fierbe 2 minute.
Scoateți din căldură; deoparte.
Împărțiți aluatul în 4 porții egale.
Rotiți fiecare porție într-o frânghie groasă de 1 inch.
Tăiați fiecare frânghie în 12 bucăți egale. Formați fiecare bucată de aluat într-o bilă.
Rotiți fiecare bilă într-un cerc de 4 inci pe o suprafață înmuiată (acoperiți cercurile cu un prosop umed pentru a preveni uscarea).
Lucrul cu 1 înveliș la un moment dat, lingura 2 lingurite amestec de ciuperci în centrul de înveliș. Ori în jumătate. Îndoiți marginea superioară a ambalajului la intervale de 1/2 inci pentru a forma pliuri, apăsând pe marginea inferioară pentru a sigila.
Așezați găluștele, cu părțile plisate în jos, pe o foaie mare de copt prăfuită cu făină; acoperiți ușor cu prosop pentru a preveni uscarea.
Aliniați fiecare nivel al unui abur de bambus cu 2 niveluri (10 inci) cu 3 frunze de salată. Aranjați 6 găluște, la distanță de 1 inch, în fiecare coș cu aburi. Niveluri de stivă; acoperiți cu capacul vaporului.
Adăugați apă într-o tigaie mare la o adâncime de 1 inch; aduceți la fierbere.
Se pune vapor în tigaie, și găluște de abur 5 minute.
Scoateți găluștele din abur. Repetați procedura cu salata și găluștele rămase.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 12 găluște; gătiți 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Repetați procedura de 3 ori cu uleiul rămas și găluștele.