Gustul de roșii coapte al lui Bip
Gustul de roșii coapte al lui Bip necesită aproximativ 5 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 70 și costă 17 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 14 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, mere, borcane de conserve și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 20%. Încercați Tartă De Roșii Coapte, Salsa de roșii verde (necoapte) pentru conserve, și Roșii verzi prăjite cu salsa de roșii coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați roșiile, ceapa, oțetul de cidru de mere, sarea, cuișoarele, ghimbirul și scorțișoara într-un vas mare la foc mediu. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți până când roșiile s-au descompus și lichidul s-a redus cu 1/3, aproximativ 2 ore. Amestecați merele în gust și fierbeți, amestecând ocazional, până când bucățile de mere au început să se descompună, dar sunt încă bucăți mici, încă aproximativ 30 de minute.
Sterilizați borcanele, capacele și inelele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați gustul de roșii în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți vasul și procesați timp de 15 minute.
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată.