Gustul muștarului de dovleac este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 380 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, apă, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gust De Muștar De Casă, Somn prăjit cu muștar cu gust de roșii, și Burger cu Taleggio, Pancettan și gust de ceapă-muștar.
Instrucțiuni
1
Aruncați dovleacul cu zahăr și un vârf de sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei, amestecând ocazional, 1 oră. Rece, acoperit, 8 ore. (Zahărul se va lichefia.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
3
Fierbeți amestecul de dovleac, apa și vinul într-o oală largă de 6 litri, până când dovleacul este doar fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Transferați dovleacul cu o lingură pliată într-un castron și amestecați stafidele, apoi fierbeți lichidul de gătit până se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
5
Transferați siropul într-o cană de măsurare, apoi bateți încet în muștar într-un castron mic până se omogenizează. Se amestecă în amestecul de dovleac. Se răcește, apoi se răcește, acoperit, cel puțin 8 ore pentru ca aromele să se contopească.