Gust De Muștar De Dovleac
Gustul de muștar de dovleac necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 380 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, muștar, cum ar fi colman ' s, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Încercați Gust De Muștar De Dovleac, Gust De Muștar De Casă, și Somn prăjit cu muștar cu gust de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați dovleacul cu zahăr și un vârf de sare într-un castron mare.
Lăsați să stea la temperatura camerei, amestecând ocazional, 1 oră. Rece, acoperit, 8 ore. (Zahărul se va lichefia.)
Fierbeți amestecul de dovleac, apa și vinul într-o oală largă de 6 litri, până când dovleacul este doar fraged, aproximativ 10 minute.
Transferați dovleacul cu o lingură pliată într-un castron și amestecați stafidele, apoi fierbeți lichidul de gătit până se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 10 minute.
Transferați siropul într-o cană de măsurare, apoi bateți încet în muștar într-un castron mic până se omogenizează. Se amestecă în amestecul de dovleac. Se răcește, apoi se răcește, acoperit, cel puțin 8 ore pentru ca aromele să se contopească.
Se servește la temperatura camerei.
Gustul poate fi răcit până la 2 săptămâni.