Gust De Cireșe-Lămâie

Gust De Cireșe-Lămâie
Cherry-Lemon savura ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 111 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, scorțișoară, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Afine-Cireșe Savuroase, Picant Cherry Savura, și Cherry-Miere Savura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Folosind un cojitor de legume sau un cuțit de decojit, decojiți ușor coaja ambelor lămâi, asigurându-vă că nu includeți niciuna dintre părțile albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
LămâieLămâie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
CuțitCuțit
3
Adăugați cojile de lămâie, apa, zahărul și bățul de scorțișoară într-o oală mică la foc mediu. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când cojile de lămâie sunt fragede și ușor translucide, aproximativ 6 până la 8 minute. Strecurați cojile de lămâie, aruncați bățul de scorțișoară și rezervați lichidul într-o cană de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
LămâieLămâie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Într-un robot de bucătărie adăugați cireșele, cojile de lămâie și un mic vârf de sare, după gust. Pulsați în timp ce adăugați încet lichidul rezervat, aproximativ 1/4 până la 1/2 cană, până când se obține consistența sosului de afine sau a gustului. Folosiți lichidul rezervat rămas pentru a aromatiza ceaiul cu gheață, dacă doriți. Gustați și adăugați suc proaspăt de lămâie pentru a echilibra dulceața. Puneți gustul într-un castron, acoperiți și refrigerați până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CireșeCireșe
Ceai ReceCeai Rece
LămâieLămâie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista