Gust De Ceapă Roșie
Gustul de ceapă roșie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 10 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, semințe de chimen, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Fripturi la grătar cu sos de ceapă și gust de ceapă, și Gust De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Felie subțire ceapa, și locul într-un 2-qt. vas de sticlă.
Încălziți o tigaie medie la foc mediu-mare până la cald; adăugați semințe de chimen și gătiți, amestecând constant, 1 până la 2 minute sau până la prăjit. Amestecați încet 1/2 cană de apă, suc de lămâie și următoarele 3 ingrediente. Se amestecă până se topește zahărul brun și amestecul ajunge la fierbere.
Se toarnă peste felii de ceapă roșie și se lasă să stea 1 oră. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână.