Gumbo Filcammer
Gumbo Fil Circulara ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 9 și costă $1.62 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 156 calorii. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de crenguțe de pătrunjel, okra, frunze de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pui, Andouille, și Oyster Fil-Gumbo, Gumbo - Laya " (Gumbo + Jambalaya) tocană, și Gumbo verde (gumbo z ' herbes) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un ibric albiți crabii în apă clocotită timp de 2 minute, scurgeți-i și lăsați-i să se răcească până când pot fi manipulați. Aruncați cojile superioare, șorțurile, branhiile, sacii de nisip și gurile și rezervați crabii.
Într-o tigaie grea, de preferință fontă, topiți scurtarea la foc moderat mic, adăugați făina și gătiți rouxul, amestecând continuu, timp de 30 de minute, sau până când are culoarea cacao. Se amestecă ceapa și se gătește amestecul, amestecând, până când ceapa începe să se rumenească.
Adăugați okra și gătiți amestecul la foc moderat, amestecând frecvent, până când okra este aurie. Într-un ibric aduceți 8 căni de apă la fiert, adăugați amestecul de roux, șunca, roșiile cu sucul, ardeiul gras, pasta de usturoi, frunza de dafin, pătrunjelul, cimbru și frunzele de țelină și fierbeți amestecul, amestecând ocazional, timp de 50 de minute. Se amestecă crabii rezervați și se fierbe gumbo timp de 5 minute. Amestecați creveții și carnea de crab, dacă este folosită, fierbeți gumbo-ul timp de 5 minute sau până când creveții sunt fermi și condimentați-l cu cayenne și sare. Aruncați frunza de dafin și serviți gumbo-ul presărat cu pulberea fil.