Gumbo De Mazăre Cu Ochi Negri

Black-Eyed Pea Gumbo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 449 calorii, 33g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frunze de dafin, bulion de vită fără sare, mazăre cu ochi negri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Gumbo de mazăre cu ochi negri, Mazăre cu ochi negri și Gumbo, și Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de porc; tăiați carnea de porc în bucăți de mărimea mușcăturii. Înveliți un cuptor olandez cu spray de gătit; puneți la foc mediu până la cald.
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, amestecând des.
Se amestecă mazărea și următoarele 8 Ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperite, 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Scoateți și aruncați frunzele de dafin.
Pentru a servi, așezați 1/2 cană de orez în fiecare din cele 5 boluri; oală 1 1/2 căni gumbo peste fiecare porție.