Gulf Coast usturoi / unt / vin pește este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 547 calorii, 3G de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, pește blând, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Coasta Golfului Gumbo, Creveți și crupe de pe coasta Golfului, și Tocană De Fructe De Mare De Pe Coasta Golfului sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Topiți untul în tigaie cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoi, gătiți poate 2 min la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
3
Adăugați fileurile, nu le aglomerați. În funcție de dimensiunea tigaiei și a fileului, de obicei fac doar 2 la un moment dat.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Presărați condimente pe o parte și adăugați ierburi în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Adăugați vin și suc de lămâie acum. Gatiti poate 5 minut.Acum răsturnați și presărați cealaltă parte cu condimente. gatiti inca 5 minute sau pana la fulgi cu o furculita usor.Repetați cu alte fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați mai mult unt și vin dacă sosul pare să dispară.Bucurați-vă!
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.