Gulașul lui Nanny

Gulașul lui Nanny
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Gulașul Nanny ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 242 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de roșii conservate, boia de ardei, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Bona ' s Veggie Dip, Chiftele suedeze ale bonei, și Nanny ' s Negru miezul nopții tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Îndepărtați carnea de vită cu o lingură pliată și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Întoarceți tigaia la aragaz, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare. Se amestecă ciupercile, ardeii verzi și roșii, dovleceii, ceapa, ardeiul, busuiocul, sarea de usturoi și piperul; gătiți timp de cinci minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Ardei RoșuArdei Roșu
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
PiperPiper
Suc De FructeSuc De Fructe
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
SobaSoba
4
Reduceți căldura la mediu. Se amestecă carnea de vită și roșiile; se fierbe aproximativ 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Carne De VităCarne De Vită
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista