Gulaș de vită maghiară ar putea fi doar Est-Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 691 calorii, 48G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.76 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă vidaliană, ulei de canolan, morcovi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gulaș De Vită Maghiar, Gulaș De Vită Maghiar, și Gulaș De Vită Maghiar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiței de ou cu unt sau pâine integrală de grâu, pentru servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Integrală De Grâu
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se adaugă usturoiul și puțină sare și piper și se sotează până se parfumează, aproximativ 1 minut. Coborâți focul (astfel încât ardeiul să nu ardă și să dea un gust amar sau o textură granulată în vasul final) și amestecați ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®
6
Presărați carnea de vită pe toate părțile cu sare și piper. Întoarceți oala la foc mediu-mare și adăugați cuburile de vită în oală, întorcându-vă pentru a acoperi carnea de vită cu amestecul de ardei-ceapă și gătiți până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați 2 căni de apă rece, acoperiți cu un capac, reduceți căldura la mediu și tocați timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Scoateți capacul și adăugați cartofii, morcovii, roșiile și ardeii verzi, acoperiți și tocați până când carnea de vită este fragedă, încă aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional. Reglați gustul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
9
Serviți cu tăiței cu unt sau cu pâine integrală pentru a adăuga sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare