Gulașul de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 256 calorii, 20g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, oțet de vin, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Gulaș De Vită, Gulaș De Vită, și Gulaș De Vită Măcinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dragă carne de vită în făină; se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați carne de vită; gatiti 8 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă boia și oțetul; gatiti 2 minute. Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Oțet
Usturoi
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați Roșia, semințele de caras și frunzele de dafin; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Frunze De Dafin
Tomate
6
Adăugați 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, 1/2 cană apă și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră și 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Bulion
Apă
Sare
7
Adăugați cartofi; acoperiți și gătiți 1 oră și 15 minute sau până când este foarte fraged. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper și sucul. Aruncați frunzele de dafin.