Gulaș De Vită

Gulaș De Vită
Gulașul de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 256 calorii, 20g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, oțet de vin, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Gulaș De Vită, Gulaș De Vită, și Gulaș De Vită Măcinat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dragă carne de vită în făină; se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați carne de vită; gatiti 8 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă boia și oțetul; gatiti 2 minute. Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
OțetOțet
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați Roșia, semințele de caras și frunzele de dafin; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
6
Adăugați 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, 1/2 cană apă și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră și 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
BulionBulion
ApăApă
SareSare
7
Adăugați cartofi; acoperiți și gătiți 1 oră și 15 minute sau până când este foarte fraged. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper și sucul. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PiperPiper
CartofiCartofi
SucSuc
SareSare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista