Gulaș De Chiftele De Tigaie
Skillet chiftele gulaș ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. O porție conține 1607 calorii, 57G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,52 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de vită, apă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Gulaș Ușor De Chiftele, Tigaie Ușoară De Gulaș, și Tigaie De Gulaș De Țară.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit antiaderent.
Se încălzește la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați ardeiul gras și ceapa; gătiți și amestecați 2 până la 3 minute sau până când sunt crocante.
Adăugați sos, bulion, apă, sos de chili și chiftele; se amestecă bine. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu. Acoperiți; gatiti 5 minute sau pana cand chiftelele sunt dezghetate.
Adăugați tăiței nefierți; se amestecă bine. Acoperiți; gatiti aproximativ 10 minute sau pana cand taiteii sunt fragezi si chiftelele sunt incalzite bine, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc. Se amestecă smântâna până se omogenizează bine.