Gulaș ceh (lucru Real)

Gulaș ceh (lucru Real)
Reteta gulaș Cehă (lucru Real) este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. O porție conține 740 calorii, 41G de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet, ulei, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Shepherd ' s Pie (adevăratul lucru!), Coleslaw autentic KFC: adevăratul lucru, și Biscotti fără Gluten-are gust de lucru Real pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în cuptorul olandez mare (oală mare de tocană) la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Combinați carnea de vită și carnea de porc și începeți să se rumenească în ulei pe toate părțile.Când carnea este rumenită pe toate părțile, adăugați ceapă; adăugați suficientă apă pentru a acoperi amestecul de carne și ceapă.Legați condimentele de decapare într-o pânză de brânză sau, noi o minge de ceai din metal doar pe jumătate plină.Condimentele se vor extinde în timpul gătitului.Aruncați cheesecloth sau teaball în amestecul de carne.Se fierbe amestecul timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3
Adăugați ingrediente din conserve, roșii tăiate cubulețe, supă de roșii și catsup; amestecați bine amestecul.În cele din urmă adăugați toate condimentele măsurate, oțetul și whisky-ul!Întoarceți focul sau căldura la o setare scăzută și fierbeți timp de 1 oră cu capacul pe oală.Verificați și amestecați frecvent pentru a preveni arderea sau arderea fundului.Toate acestea vor face ca bucătăria dvs. să miroasă minunat pe măsură ce fierbe-după ce a fiert timp de 1 oră, este gata să servească în boluri cu linguri mari.OH DA< Scoateți recipientul de condimente pentru decapare și aruncați-l la chiuvetă-scoateți-l și bucurați-vă!(O porție opțională-este să adăugați 2 căni de tăiței de ou în timp ce fierbeți supa până când tăiței sunt fragede. Poate că va trebui să adăugați puțină apă pentru tăiței).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
WhiskyWhisky
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista