Guinness, melasă și budincă de ghimbir

Guinness, melasă și budincă de ghimbir
Budinca Guinness, melasă și ghimbir necesită aproximativ 6 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1022 calorii, 17g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 165 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Dacă aveți, mâncând mere, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare sunt Budinca de mere melasă, Burete de melasă de ghimbir, și Tarta De Melasă Cu Caș De Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună fructele uscate, ghimbirul, coaja de portocală și sucul și Guinness într-un castron. Acoperiți și lăsați la macerat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
GuinnessGuinness
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Ungeți 2 bazine de budincă de 1,2 litri. Se fierbe un ceainic cu apă. Pentru a vă pregăti vapoarele, puneți un bol sau o farfurie răsturnată în baza a 2 cratițe mari, adânci, suficient de mari pentru a vă ține bazinele de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați ingredientele rămase (cu excepția rachiului) în amestecul de fructe și amestecați bine, asigurându-vă că nu există buzunare de făină. Împărțiți între bazinele pregătite și acoperiți cu pergament de copt cu unt și un capac din folie. Cravată cu șir pentru a asigura și de a face un mâner pentru ridicare ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Așezați budincile pe bolurile sau farfuriile răsturnate în cratițe.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Se toarnă suficientă apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale bazinelor, se acoperă cu un capac etanș și se aburesc timp de 6 ore, completând cu apă, dacă este necesar. Dacă capacele încep să zăngănească pe măsură ce budincile se gătesc, așezați câteva cutii grele deasupra pentru a le ține apăsate. Odată gătite, budincile se pot maturiza până la 1 an într-un loc răcoros și întunecat, așa că dacă mănânci doar unul anul acesta, este bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
6
Pentru a servi, reîncălziți într-un abur timp de 1 oră până când se încălzește până la capăt. Flacără cu brandy, dacă doriți, în timp ce o aduceți la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista