Guinness Gingerbread necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Pentru 55 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 191 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. 477 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sirop auriu, plus 2 linguri de zahăr brun, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 18%. Încercați Guinness Gingerbread, Guinness Gingerbread, și Tort De Turtă Dulce Guinness Stout pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. tapetați tigaia cu folie de aluminiu și ungeți-o sau ungeți tava cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Formă De Tort
Cuptor
2
Puneți untul, siropul, zahărul brun închis, stout, ghimbirul, scorțișoara și cuișoarele măcinate într-o tigaie și topiți ușor la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun închis
Cuișoare De Pământ
Scorțișoară
Unt
Ghimbir
Stout
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți focul și amestecați făina și bicarbonatul de sodiu. Va trebui să aveți răbdare și să bateți bine pentru a scăpa de orice bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Bateți smântâna și ouăle împreună într-un ulcior de măsurare și apoi bateți în amestecul de turtă dulce, amestecând din nou pentru a obține un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Bateti
5
Se toarnă acest lucru în tava de tort / folie și se coace timp de aproximativ 45 de minute; când este gata, va fi înviat strălucitor în centru și va ieși din tigaie în lateral.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
6
Lăsați turta dulce să se răcească înainte de a o tăia în felii sau pătrate.