Guido Burger
Guido Burger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 4,59 USD pe porție. O porție conține 789 calorii, 59G de proteine, și 45g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 38 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă la grătar, ketchup, hamburger bun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Guid-măsline sau Guido-Lives, Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Topi, și Surf N ' Turf Burger (Burger la grătar cu homar și slănină) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tavă plată la mediu-mare.
Puneți chifla pe tavă pentru a o prăji. Apoi așezați patty-ul de hamburger pe tavă și presărați cu sare de condimente. Când chifla este prăjită, scoateți-o din tavă și așezați-o în zona de pregătire.
Puneți ketchup-ul pe partea de jos a chiflei, apoi murăturile. Asigurați-vă că le răspândiți astfel încât fiecare aromă să fie în fiecare mușcătură.
Așezați pastrama pe tavă și îndepărtați-o. Flip patty hamburger, se presara cu sare de condimente și se fierbe la doneness dorit.
Așezați brânza elvețiană deasupra și topiți-o.
Adăugați pastrama deasupra brânzei. Topim pastrama cu ceapa la gratar.
Acum tot ce ți-a mai rămas este partea superioară a chiflei și muștarul brun. Stropiți sau întindeți muștarul maro pe blatul cocului și așezați-l pe ceapa la grătar.
Transferați pateul de hamburger și toppingurile în partea de jos a chiflei. Poftă bună.