Legumele fierbinți murate de Guid ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 3 și costă $2.32 pe portie. O porție conține 344 calorii, 3G de proteine, și 29G de grăsime. Un amestec de ulei de măsline extra virgin, țelină, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Legume Murate, Asiatice Rapid Murate Legume, și Topping De Friptură ~ Legume Murate.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare de apă clocotită, blanch legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați jumătate din usturoi și sarea și boabele de piper. Începeți cu morcovi, fierbeți 30 de secunde, adăugați conopida, fierbeți 30 de secunde, Adăugați țelina fierbeți 15 secunde, apoi adăugați ardeii Anaheim, ardeii grași și ceapa roșie timp de 15 secunde mai mult. Îndepărtați imediat toate din apă și puneți imediat în baie de gheață. Aruncați boabele de piper și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Anaheim
Ardei Gras
Conopidă
Boabe De Piper
Ceapă Roșie
Morcov
țelină
Usturoi
Apă
Sare
Gheață
3
Într-un borcan mare, adăugați usturoiul nefiert, uleiul de măsline, fulgii de ardei roșu, piperul crăpat, sarea, zahărul și o ceașcă de oțet. Tăiați legumele albe răcite în zaruri. Într-un castron combinați măslinele, piperoncini și legumele tăiate cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Ardei Crăpat
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Legume
Ulei De Măsline
Oțet
Usturoi
Măsline
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați amestecul în borcan cu condimentele, capacul și agitați pentru a combina condimentele în amestec. Se acoperă cu oțet suplimentar de vin roșu pentru a acoperi amestecul, dacă este necesar. Refrigerați 24 de ore. Se va păstra timp de 2-3 săptămâni sub refrigerare.