Guacamole Ușor

Guacamole Ușor
Rețeta Guacamole ușor ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 15 minute. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 15 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 96 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână avocado, căței de usturoi, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcut, ușor de făcut, poate fi obținut cu acest lucru, Guacamole Ușor, și Guacamole Ușor.

Instrucțiuni

1
Puneți uleiul de măsline și usturoiul într-un mortar și amestecați cu pistilul într-o pastă. Mash avocado cu mâna sau cu o furculiță într-un castron mediu; se amestecă pasta de usturoi și ingredientele rămase. A se păstra într-un recipient etanș; la frigider până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
BolBol

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate11
Revista