Guacamole de porumb la grătar ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 221 calorii. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos Hor d ' oeuvre. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare kosher, porumb urechi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Porumb Dulce Guacamole La Grătar, Porumb La Grătar Și Guacamol Poblano, și Porumb La Grătar N ' Dovleac Guacamole.
Instrucțiuni
1
Gratiți porumbul până când este frumos și auriu, cu urme bune de grătar pe sâmburi. Se lasă să se răcească puțin, apoi se taie sâmburii de pe știuleți. Pune deoparte. Înjumătățiți avocado și îndepărtați groapa.
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Tăiați avocado într-un zar în interiorul pielii, apoi scoateți cu o lingură. Într-un castron, combinați sâmburi de porumb, avocado tăiat cubulețe, roșii tăiate cubulețe, jalapenos, usturoi tocat, suc de lămâie, sare și chimen. Se amestecă ușor pentru a se combina.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.