Rețeta Guacamole în orice fel doriți este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4. Acest hor d ' oeuvre are 839 calorii, 14g de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mango, fulgi de piper, condimente și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcut, ușor de făcut, poate fi obținut cu acest lucru, și Fried Green Patlagina cu Guacamole și Creveți (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tăiați vârfurile de pe capătul ascuțit al bulbilor de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Puneți-le pe o foaie de folie de aluminiu și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline. Înfășurați ușor, puneți-l în cuptor și coaceți până se înmoaie, 35 până la 45 de minute. Desfaceți și lăsați să se răcească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa roșie feliată și gătiți încet, amestecând des, până când ceapa este întunecată și caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Încălziți un grătar sau o tigaie la foc mediu și adăugați ardeii jalapeno, porumbul și ardeiul gras. Întoarceți legumele frecvent până când sunt bine carbonizate. Puneți toți ardeii într-un castron și acoperiți cu folie de plastic. Când sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați pielea neagră și tăiați-o în bucăți mici. Când porumbul este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați sâmburii de pe știulet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Tăiați tortilele în triunghiuri și puneți-le într-un singur strat pe 3 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline peste fiecare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Presărați condimentele, câte una pentru fiecare tigaie, peste triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Coaceți până când sunt ușor rumenite și crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Curățați și tocați mango. Se amestecă ceapa roșie tocată, jumătate din sucul de lămâie și puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Adăugați restul de suc de lămâie și puțină sare și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1
Puneți guacamolul într-un castron mare. Puneți toate amestecurile - usturoiul prăjit, salsa de mango, ceapa caramelizată, ardeiul gras, porumbul, jalapenos, cilantro, scallions, chipotles, fulgi de ardei roșu și sos fierbinte-în boluri mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Caramelizată
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Hot Dog, La Gratar
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați oamenii să se ajute singuri la guacamole și toppingurile lor preferate.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este beciurile Arcane Pinot Noir Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Beciurile Arcane Pinot Noir Blanc
Produs din propriile noastre viță de vie la Wheatland Vineyard, acest Pinot Noir "alb" uscat este produs prin presarea strugurilor Pinot Noir întregi imediat după recoltare. Vinul rezultat are arome florale intense de caprifoi, nectarină și gardenie și arome de pepene galben, piersici albe și cireșe mai ploioase. Vinul are o senzație de gură bogată, cremoasă, dar se termină curat, cu note de piatră umedă și o mineralitate crocantă.