Guacamole Cum Vrei Tu

Rețeta Guacamole în orice fel doriți este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4. Acest hor d ' oeuvre are 839 calorii, 14g de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mango, fulgi de piper, condimente și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcut, ușor de făcut, poate fi obținut cu acest lucru, și Fried Green Patlagina cu Guacamole și Creveți (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Tăiați vârfurile de pe capătul ascuțit al bulbilor de usturoi.
Puneți-le pe o foaie de folie de aluminiu și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline. Înfășurați ușor, puneți-l în cuptor și coaceți până se înmoaie, 35 până la 45 de minute. Desfaceți și lăsați să se răcească puțin.
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa roșie feliată și gătiți încet, amestecând des, până când ceapa este întunecată și caramelizată.
Încălziți un grătar sau o tigaie la foc mediu și adăugați ardeii jalapeno, porumbul și ardeiul gras. Întoarceți legumele frecvent până când sunt bine carbonizate. Puneți toți ardeii într-un castron și acoperiți cu folie de plastic. Când sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați pielea neagră și tăiați-o în bucăți mici. Când porumbul este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați sâmburii de pe știulet.
Tăiați tortilele în triunghiuri și puneți-le într-un singur strat pe 3 foi de copt.
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline peste fiecare tigaie.
Presărați condimentele, câte una pentru fiecare tigaie, peste triunghiuri.
Coaceți până când sunt ușor rumenite și crocante.
Curățați și tocați mango. Se amestecă ceapa roșie tocată, jumătate din sucul de lămâie și puțină sare.
Curățați și tocați avocado.
Adăugați restul de suc de lămâie și puțină sare și amestecați ușor.
Puneți guacamolul într-un castron mare. Puneți toate amestecurile - usturoiul prăjit, salsa de mango, ceapa caramelizată, ardeiul gras, porumbul, jalapenos, cilantro, scallions, chipotles, fulgi de ardei roșu și sos fierbinte-în boluri mai mici.
Lăsați oamenii să se ajute singuri la guacamole și toppingurile lor preferate.
Se servește cu chipsurile aromate.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este beciurile Arcane Pinot Noir Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Beciurile Arcane Pinot Noir Blanc]()
Beciurile Arcane Pinot Noir Blanc
Produs din propriile noastre viță de vie la Wheatland Vineyard, acest Pinot Noir "alb" uscat este produs prin presarea strugurilor Pinot Noir întregi imediat după recoltare. Vinul rezultat are arome florale intense de caprifoi, nectarină și gardenie și arome de pepene galben, piersici albe și cireșe mai ploioase. Vinul are o senzație de gură bogată, cremoasă, dar se termină curat, cu note de piatră umedă și o mineralitate crocantă.