Guacamole Cu Tomatillos Prăjiți

Guacamole Cu Tomatillos Prăjiți
Guacamole cu tomatillos prăjite ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 3 și costă 3,41 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 561 calorii, 8g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Un amestec de avocado, ardei iute serrano, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Guacamole cu Tomatillos prăjiți, Guacamole cu Tomatillos prăjiți și ardei Chipotle, și Guacamole cu slănină, rampe la grătar (sau ceapă verde) și Tomatillos prăjiți pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista