Guacamole 'n Cheese
Dacă aveți aproximativ 15 minute de petrecut în bucătărie, Guacamole 'n Cheese ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 151 de calorii , 4 g de proteine și 13 g de grăsimi . Pentru 69 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, sos de ardei, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 73% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt brânză la grătar cu guacamole , chipsuri cu brânză cu guacamole și guacamole cu brânză .
Instrucțiuni
Amestecați piureul de avocado, sucul de lămâie, sosul Worcestershire și sosul de ardei iute într-un castron. Îndoiți brânza Cheddar și roșiile în amestecul de avocado.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Riesling, Trandafir Spumant
Guacamole în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Vin spumant și Riesling. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă). Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)]()
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu o gamă largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii de cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și pe gust. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro, cum ar fi nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri mătăsoase și lustruite perfect integrate. Asortați-l cu somon, ahi, vițel, porc, pasăre (gândiți-vă la rață), albine pentru antreuri vegetariene consistente.