Guacamol de porumb carbonizat cu chipsuri

Guacamol de porumb carbonizat cu chipsuri
Guacamole de porumb carbonizate cu Chips-uri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 282 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. 24 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sare și piper, chipsuri de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Guacamole de porumb carbonizat cu chipsuri de porumb, Chipsuri de tortilla de casă cu guacamole și salsa de roșii carbonizate, și Guacamol De Porumb Carbonizat.

Instrucțiuni

1
Scoateți coaja exterioară din porumb și slăbiți mătăsurile fără a le îndepărta. Dunk în apă și locul direct pe un gratar fierbinte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Scoateți din grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Îndepărtați cojile și mătăsurile rămase și tăiați sâmburii de pe știulet.
4
Combinați toate ingredientele într-un castron și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se servește cu chipsuri de porumb albastru, galben și alb prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu gama sa largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii pf cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și palat. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro likw nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri perfect integrate, mătăsoase, lustruite. Asociați-l cu somon, ahi, vițel, carne de porc, păsări de curte (gândiți-vă la rață), carne de vită pentru intrări vegetariene consistente.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista