Reteta guacamole busuioc picant ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 10 minute. O porție conține 104 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 62 de cenți pe porție. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Dacă aveți sare kosher, fulgi de piper, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Guacamol De Busuioc, Guacamole Cu Busuioc Și Ceapă Eșalotă, și Guacamole Cu Busuioc Și Ceapă Eșalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare de amestecare, amestecați 1 avocado tocat cu o furculiță.
Adăugați avocado tocat rămas, usturoiul, roșiile, sucul de lămâie, sucul de lămâie, ceapa verde, busuiocul, fulgii de ardei roșu zdrobiți, sarea și piperul; se amestecă pentru a combina. Gustați și reglați condimentele, după cum este necesar, cu fulgi de ardei roșu zdrobit, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Dacă nu serviți imediat, presărați puțin suc de lămâie deasupra și acoperiți puneți folie de plastic direct deasupra suprafeței guacamole. A se păstra la frigider până la 2 zile.
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.