Guacamole cu chipsuri de chimen ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 284 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de 2 ceapă, roșii, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Guacamole Cu Chipsuri De Tortilla Cu Praf De Chimen, Guacamole de porumb prăjit cu chipsuri de Tortilla parfumate cu chimen (gustare Sud-Vest), și Guacamol cu chipsuri de porumb (guacamole Con Totopos).
Instrucțiuni
1
Faceți chipsuri: Preîncălziți cuptorul la 191°. împărțiți fiecare pita în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Periați ambele părți cu ulei și presărați chimen și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen
Sare
Ulei De Gătit
3
Tăiați fiecare jumătate în 6 pene și întindeți-le într-un singur strat pe 2 foi de copt negreșite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți timp de 10 minute, întorcând pitas și schimbând poziția tigăilor la jumătatea drumului, până când pitas sunt crocante și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Faceți guacamole: într-un castron de sticlă, zdrobiți avocado cu o furculiță până se îngroașă.
Se amestecă în ceapă, jalapeo, coriandru, suc de lămâie și roșii; condimentează cu sare și piper. Acoperiți cu folie de plastic presată direct pe guacamol și răciți timp de 20 de minute.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette beciurile Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.