Guacamol

Guacamol
Guacamole ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 453 calorii, 6g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați piper, cățel de usturoi, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ guacamole | cum se face guacamole / guacamole mexican, Pătlagină verde prăjită cu Guacamole și creveți (Tostada de PL Inktano con camarones y Guacamole), și Chipotle Mexican Grill Guacamole – guacamole proaspăt făcute, care este ușor de a face poate fi avut cu acest.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați avocado în jumătate, îndepărtați gropile și scoateți carnea din cochilii într-un castron mare. (Îmi folosesc mâinile.) Adăugați imediat sucul de lămâie, Tabasco, ceapa, usturoiul, sarea și piperul și aruncați bine. Folosind un cuțit ascuțit, feliați avocado în castron până când sunt tăiate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Sos TabascoSos Tabasco
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4
Se amestecă bine și se gustă pentru sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista