Guac de Salsa și chipsuri de Pita
Rețeta de Guac de Salsa și chipsuri de Pita este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 133 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 70 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de guacamole, chipsuri de pita din cereale integrale, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată De Avocado Fetan Și Chipsuri De Pita, Salsa de roșii bătută cu chipsuri de Pita la grătar, și Salsa Cruda cu usturoi copt și chipsuri de lime Pita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă salsa în guacamole. Bucurați-vă cu chips-uri pita.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Markus Huber Sparkling rosul. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.