Grătar: vinete chinezești cu pastă dulce de ghimbir-Miso

Grătar: vinete chinezești cu pastă dulce de ghimbir-Miso
Reteta Grill: vinete chinezești cu pastă dulce de ghimbir-Miso este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă servește 4 și costă 4,87 USD pe porție. O porție conține 547 calorii, 17g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 77 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, zahăr, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Grătar: Vinete Chinezești Cu Sos De Usturoi Și Ghimbir, Broccoli chinezesc cu Miso de ghimbir usturoi, și Vinete glazurate cu ghimbir-miso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați zahărul, sake-ul, mirinul și oțetul de orez până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați Shiro miso și ghimbir și bateți până se combină bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Într-un alt castron mic, combinați uleiurile vegetale și de susan. Scorați partea de carne a vinetelor într-un model încrucișat la fiecare 1/2 un inch sau cam asa ceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Ungeți fiecare bucată de vinete peste tot cu amestecul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Vinetele la grătar, cu carnea în jos, la foc mare până se rumenesc, 3 până la 5 minute. Întoarceți și continuați să grătiți până când este foarte fraged, încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ardei ArbolArdei Arbol
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Așezați vinetele, cu carnea în sus, pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
7
Întindeți fiecare jumătate cu aproximativ 1 lingură de pastă de ghimbir-miso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MisoMiso
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ardei ArbolArdei Arbol
8
Se presară ușor cu semințe de susan prăjite și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista