Grătar: vinete chinezești cu pastă dulce de ghimbir-Miso

Reteta Grill: vinete chinezești cu pastă dulce de ghimbir-Miso este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă servește 4 și costă 4,87 USD pe porție. O porție conține 547 calorii, 17g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 77 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, zahăr, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Grătar: Vinete Chinezești Cu Sos De Usturoi Și Ghimbir, Broccoli chinezesc cu Miso de ghimbir usturoi, și Vinete glazurate cu ghimbir-miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați zahărul, sake-ul, mirinul și oțetul de orez până când zahărul este dizolvat.
Adăugați Shiro miso și ghimbir și bateți până se combină bine. Pune deoparte.
Într-un alt castron mic, combinați uleiurile vegetale și de susan. Scorați partea de carne a vinetelor într-un model încrucișat la fiecare 1/2 un inch sau cam asa ceva.
Ungeți fiecare bucată de vinete peste tot cu amestecul de ulei.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Vinetele la grătar, cu carnea în jos, la foc mare până se rumenesc, 3 până la 5 minute. Întoarceți și continuați să grătiți până când este foarte fraged, încă 3 până la 5 minute.
Așezați vinetele, cu carnea în sus, pe un platou.
Întindeți fiecare jumătate cu aproximativ 1 lingură de pastă de ghimbir-miso.
Se presară ușor cu semințe de susan prăjite și se servește imediat.