Grătar: porumb cu unt de lime Chili

Grătar: porumb cu unt de lime Chili
Reteta Grill: porumb cu unt de var Chili ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 3,34 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 316 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă de la Serious Eats are 960 de fani. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de suc de lime, unt, praf de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Porumb cu unt de Cilantro-Lime-Chili, Porumb la grătar cu unt de miere Chili Lime, și Porumb la grătar pe Știulet cu unt de Chili-Lime și brânză Cotija.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/4 kilogram de unt, pudră de chili, piper cayenne, coajă de tei și suc de lămâie până când se combină bine deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Ungeți ușor porumbul cu untul rămas și condimentați cu sare și piper după gust. Înfășurați urechile individual în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și întindeți cărbunii uniform peste grătarul de cărbune. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Așezați porumbul dejucat pe grătar și gătiți până se înmoaie și ușor carbonizat, aproximativ 20 de minute, rotind de 4 ori în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți de pe grătar și lăsați să se răcească timp de 3 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Deschideți folia, puneți fiecare ureche în untul de chili-lime și serviți cu pene de lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista