Grătar: Negimaki

Grătar: Negimaki
Grill: Negimaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 353 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 322 de fani. Un amestec de tip de foc: direct, zahăr, sake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pui-sparanghel Negimaki, Carne De Vită Și Sparanghel Negimaki, și Kale-și-Scallion Negimaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 litri de apă la fierbere într-o oală medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați 1/2 lingură de sare, apoi Blanch scallions până când se înmoaie, aproximativ 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
(tub Mare)(tub Mare)
3
Scoateți scallions într-un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Transferați scallions pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Tăiați friptura de flanc cu bobul, ținând un cuțit mare la un unghi de 30 de grade față de placa de tăiat, în felii groase de 12 1/8 inci, care au o lățime de 1 1/2 până la 2 inci. Aranjați felii la 1 inch distanță pe folie de plastic, apoi acoperiți cu o altă bucată de folie de plastic și lăsați felii până la aproximativ 1/16 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Aranjați 3 felii de vită una lângă alta, suprapunându-se ușor felii pentru a forma un pătrat de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
7
Presărați ușor pătratul cu sare, apoi așezați 3 scallions peste carne în direcția bobului. Înfășurați strâns carnea în jurul scallionilor și legați-o cu sfoară de bucătărie la capete și unde feliile de carne se suprapun. Repetați cu carnea rămasă și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
La 8 PruneLa 8 Prune
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
8
Amestecați sake, mirin, sos de soia și zahăr într-un castron mic până când zahărul este dizolvat. Puneți rulourile într-un vas mic și turnați marinada peste ele, întorcându-se pentru a acoperi. Marinați, întorcându-vă ocazional, în timp ce pregătiți grătarul, 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
La 8 PruneLa 8 Prune
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Rulouri la grătar, rezervând marinada, până când sunt bine arse pe toate părțile, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
La 8 PruneLa 8 Prune
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Se transferă pe o tăietură și se lasă să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
În timp ce carnea se odihnește, turnați marinada rezervată într-o oală mică. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește până se îngroașă ușor, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Tăiați și aruncați sfoara din rulourile negimaki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
13
Tăiați rola de mâncare în 6 felii de 1 inch. Aranjați rulourile pe o farfurie și stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista